Hulp eninfo

Soms zit het mee, soms zit het tegen. Iedereen komt in zijn leven wel eens voor moeilijke momenten en beslissingen te staan. Als je er zelf niet uitkomt en niet weet bij wie je terecht kan, dan zijn de jongerenwerkers van Tavenu er voor jou. Zij gaan samen met jou kijken hoe ze jou kunnen helpen of hulp voor jou kunnen organiseren. Check hier waaruit ons aanbod aan hulp en informatie bestaat.

 • Taakstraf Tavenu
  Het hele jaar Taakstraf bij Tavenu

  Het kan zijn dat je om wat voor reden dan ook via Bureau Halt of de jeugdreclassering een taakstraf krijgt opgelegd. Deze kan je bij Tavenu uitvoeren.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Dagbesteding
  Het hele jaar Tavenu dagbesteding

  Als het jou even niet of onvoldoende lukt om mee te draaien in de maatschappij dan kan je bij Tavenu terecht voor een dagbesteding.  Samen gaan we er aan werken dat jij je leven weer zo snel mogelijk op de rit hebt.

  Meer info
 • OPDC Boost! Tavenu
  Maandag tot en met vrijdag / 08:30 OPDC Boost!

  Boost! is bedoeld voor leerlingen vanuit het middelbaar onderwijs die de connectie met het onderwijs dreigen te verliezen of al verloren hebben. Bij Tavenu wordt hen een passende leeromgeving geboden met als doel terug te keren naar een vorm van onderwijs.

  Meer info
 • 2019-12-16, Leren op Locatie Tavenu
  Maandag tot en met vrijdag / 08:30 Leren op Locatie

  Leren op Locatie is een samenwerking tussen Tavenu en Koning Willem1 college in Den Bosch, waar studenten de niveau 4 opleiding Sociaal Werker volgen. De studenten volgen bij Tavenu een route, waarin zij in de praktijk van het sociaal werk ervaring opdoen.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Huiswerkmaatjes
  Iedere dinsdag / 18:00 Huiswerkmaatjes ISK

  Het project Huiswerkmaatjes is opgezet voor alleenstaande jongere vluchtelingen die begeleid wonen bij Sterk Huis en school volgen aan de Internationale Schakelklas (ISK) in Waalwijk.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Ribw
  Woensdagochtend / 10:00 Activiteiten RIBW

  RIBW ondersteunt jongeren met een psychiatrische aandoening bij hun herstel. Tavenu biedt hen iedere woensdagochtend een dagbesteding en organiseert activiteiten die een bijdrage leveren aan dit herstel.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Cocaïne anonymous
  Iedere donderdag / 19:30 Cocaine Anonymous

  Cocaine Anonymous is een zelfhulpgroep van, door en voor verslaafden die bij elkaar komen om te herstellen van hun verslaving.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Jonge Mantelzorgers Vanzelfsprekend
  Vanzelfsprekend: Platform voor jonge mantelzorgers

  Welkom bij VANZELFSPREKEND!? Het platform voor er- en herkenning van jonge mantelzorgers, waar je vragen kunt stellen en antwoorden kan vinden en gehoord wordt.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Motorcycle
  Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag / 08:30 Motorcycle Support Nederland

  Jongerencentrum De Tavenu heeft haar sleutelwerkplaats ter beschikking gesteld en werkt samen met Motorcycle support Nederland om jongeren te begeleiden met een lichte beperking, waarvoor geen passende zorg beschikbaar is en tussen wal en schip dreigen te raken of zijn geraakt.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Novadic Kentron
  Als jij daar behoefte aan hebt Novadic Kentron verslavingszorg

  Als je vragen hebt over of problemen hebt met alcohol, drugs, gamen of gokken, dan kunnen de jongerenwerkers van Tavenu iets voor jou betekenen. Tavenu werkt namelijk nauw samen met Novadic Kentron.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Jongerenpunt
  Jongerenpunt Midden-Brabant

  Het Jongerenpunt Midden-Brabant biedt jongeren (18-27 jaar) gratis ondersteuning en advies bij leren (school/studie), werken, inkomen, kosten en/of andere zorgen. Zij zijn er voor de jongeren als ze even vastlopen in hun zoektocht. Het Jongerenpunt helpt hen dan op weg.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Villa Pinedo
  Villa Pinedo

  Villa Pinedo is dé plek in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen, elkaar adviseren en steunen.

  Meer info
 • Team Wijz Tavenu
  Dinsdagmiddag / 12:30 Team Wijz

  Als jongere kun je soms tegen problemen aanlopen die je met hulp van de mensen om je heen niet op kunt lossen. Team WijZ kan je hierbij helpen.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. RMC
  Dinsdagmiddag (op de even weken) / 13:30 RMC

  Jongeren van 18 tot en met 23 jaar die géén startkwalificatie én geen schoolinschrijving hebben, worden door RMC geholpen bij het vinden van een opleiding of een leer/werk traject.

  Meer info