Jij en Tavenu

Aansluiten bij een activiteit?
Woon je in de gemeente Waalwijk? Ben je tussen de 12 en 24 jaar oud en lijkt het je leuk eens aan te sluiten en mee te doen met onze activiteiten of evenementen? Hartstikke leuk! Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je altijd een jongerenwerker persoonlijk aanspreken. Je kunt ons ook bellen: 0416-340322, of mailen: info@tavenu.nl. Je zit nergens aan vast en voor ons is het altijd het belangrijkst dat jij het naar je zin hebt.

Vrijwilliger worden?
Lijkt het je leuk om mee te helpen bij de evenementen, activiteiten en/of dagelijkse dingen die in en vanuit de Tavenu plaatsvinden en ben je tussen de 16 en 24 jaar? Dan kan jij vrijwilliger worden bij onze vrijwilligersgroep!

Als vrijwilliger kun je meehelpen achter de bar, in de garderobe of bij de kassa tijdens concerten en evenementen. Ook kun je je bij onze groep Licht&Geluid aansluiten. En zo zijn er nog andere groepen waar jij wellicht erg op je plek zou zijn! Wij kunnen jouw talent altijd goed gebruiken! Misschien heb je zelf wel erg leuke, nieuwe ideeën. Laat ons dat weten.

Het maakt niet uit hoe vaak je beschikbaar bent. We maken daar altijd goede, prettige en duidelijke afspraken over, waarbij we rekening houden met elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden.

Eén keer per week, op dinsdagavond, is er de vrijwilligersvergadering. Hier wordt teruggeblikt op de afgelopen evenementen en worden de aankomende activiteiten besproken en voorbereid. Ook worden hier allerlei andere zaken besproken die voor jou belangrijk (kunnen) zijn. Voorafgaand en na de vergadering is het een gezellig samenzijn. Er is een kookproject voor de vrijwilligers die daaraan deel willen nemen en er zijn tal van mogelijkheden om gewoon lekker te chillen en elkaar beter te leren kennen.

Als vrijwilliger, het woord zegt het al, krijg je niet betaald. Maar dit betekent niet dat je het voor niks doet. Je maakt deel uit van een super leuke en gezellige club, je leert nieuwe mensen kennen en bent aanwezig op leuke concerten en evenementen. Daarnaast gaan we jaarlijks met alle vrijwilligers een weekend weg! Heb je nog vragen of lijkt het je wat om aan te sluiten, laat het ons weten! Eén van onze jongerenwerkers plant met jou een afspraak om kennis te maken en te kijken. Je zit nergens aan vast bij deze kennismaking! Je kunt ons bellen (0416–340322) of mailen (info@tavenu.nl)

Stageplaats of afstudeeropdracht nodig?
We zijn een erkend leerbedrijf. Zoek jij dus een leuke plek voor je stage? Bij ons zijn er tal van mogelijkheden, maar soms moeten we helaas ook wel eens ‘nee’ zeggen, omdat we ook willen dat het qua begeleiding haalbaar blijft! Vraag het één van onze jongerenwerkers of mail naar info@tavenu.nl en vertel ons waarin en waarom je interesse hebt om bij ons je (maatschappelijke) stage te komen vervullen!

We zijn een erkend leerbedrijf voor het jongerenwerk, maar ook voor licht en geluid. We hebben je daar ook veel in te bieden. Wij beschikken in ons jongerencentrum namelijk over een professionele licht- en geluidsinstallatie, waarmee jij mag werken. Interesse? Mail je CV en motivatie naar info@tavenu.nl.

Hulp nodig?
Op de pagina ‘Hulp en info’ vind je het aanbod dat wij je kunnen bieden. Heb je hulp nodig, waarvan je denkt dat wij je daar vanuit de Tavenu bij kunnen helpen of heb je nog vragen over thema’s die niet aan bod zijn gekomen in deze site, trek één van onze jongerenwerkers gerust aan zijn of haar vest! Je kunt al je vragen stellen! Natuurlijk kun je ons ook bellen (0416-340322) of mailen (info@tavenu.nl)

Daarom Tavenu
Hier is het boekje ‘Daarom Tavenu’, met enkele jongeren aan het woord, te downloaden:
2019
2020

De jongerenwerkers van Tavenu
Voor al je vragen kan je terecht bij onze jongerenwerkers. Hieronder stellen zij zich aan je voor. Schrik niet, de ene is nu eenmaal iets knapper dan de andere 😉

 

Onze jongerenwerkers

Stefanie van Engelen

Stefanie van Engelen
tel: 06-43887529
mail: stefanievanengelen@tavenu.nl

Roberto de Graaff

Roberto de Graaff
tel: 06-43887528
mail: robertodegraaff@tavenu.nl

Claython Chirino

Claython Chirino
tel: 06-39860255
mail: claythonchirino@tavenu.nl

Fatima Marbouh

Fatima Marbouh
tel: 06-24859226
mail: fatimamarbouh@tavenu.nl

Selin Demirci

Selin Demirci
tel: 06-18609508
mail: selindemirci@tavenu.nl

Jos van der Zwaan

Jos van der Zwaan
tel: 06-41257990
mail: josvanderzwaan@tavenu.nl