Jongerenpunt Midden-Brabant

 

Het Jongerenpunt Midden-Brabant biedt jongeren (18-27 jaar) gratis ondersteuning en advies bij leren (school/studie), werken, inkomen, kosten en/of andere zorgen. Zij zijn er voor de jongeren als ze even vastlopen in hun zoektocht. Het Jongerenpunt helpt ook jou graag op weg.

Jongerencentrum De Tavenu: Jongerenpunt Midden-Brabant

Vanuit het Jongerenpunt is een jongerenregisseur werkzaam bij Tavenu. Zij praat met jongeren vaak over hoe ze (werk)ervaring op kunnen doen, hoe ze hun skills kunnen verbeteren of misschien een start kunnen maken met hun eigen bedrijfje. Samen bekijken ze wat er belangrijk is voor de jongere. Dit kunnen allerlei vragen zijn en kunnen variëren van het helpen met problematische schulden tot het ontdekken waar een jongere goed in is. Bijvoorbeeld door een studie- of beroepskeuzetest.

Twijfels? Ik help je op weg.   
Hey jij daar!  Sanne hier! Kom je uit Waalwijk, Waspik of Sprang-Capelle? Dan kan ik jou op weg helpen! Waarmee? Nou, met alle vragen die je kan hebben over werk, studie, geldzaken en/of andere zorgen. Ik werk als jongerenregisseur bij het Jongerenpunt Midden-Brabant. Dit klinkt misschien heel strak, maar het betekent dat ik zoveel mogelijk jongeren (18-27 jaar) in de buurt probeer te helpen. Het fijne is dat ik een groot netwerk heb, dus ik kan je gauw op weg helpen als je dit nodig hebt!

Jouw verhaal altijd op #1 
Als je loopt met twijfels kan het misschien lastig voor je zijn om je verhaal aan iemand te vertellen die je nog niet kent. Geen zorgen! Bij ons krijg je niet te maken met ingewikkelde formulieren en lange wachttijden. Bel me gerust of stuur een appje en vertel eens waar je tegenaan loopt.

Wil je eens een keertje sparren?
Dat kan! Ik praat met jongeren vaak over hoe ze (werk)ervaring op kunnen doen, hoe ze hun skills kunnen verbeteren of misschien een start kunnen maken met hun eigen bedrijfje. Maar het kan ook gewoon als je even vastloopt en je verhaal kwijt wil. Je weet nu hoe je mij kunt bereiken, dus ik wacht op je telefoontje of appje!
Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een jongerenwerker van Tavenu of de website bezoeken https://jongerenpuntmiddenbrabant.nl/

Sanne

Jongerencentrum De Tavenu: Jongerenpunt

Of check de website: https://jongerenpuntmiddenbrabant.nl