What'snext

Bij Tavenu organiseren we tal van concerten, optredens en andere activiteiten en evenementen. Dat varieert van intieme optredens in de barruimte van ons jongerencentrum tot festivals in onze concertzaal of in de binnenstad van Waalwijk waar duizenden jongeren uit hun dak gaan.

Kijk in ‘WATS KEBURT’ wat we in voorgaande jaren allemaal al hebben georganiseerd.

 • Jongerenwerk in de school Meer info
 • Tafelvoetbal Inloop Tavenu
  Open inloop Sprang-Capelle Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Vrijwilligers
  Iedere dinsdagavond en bij onze activiteiten / 17:00 Tavenu vrijwilligersgroep

  Vrijwilligers zijn het cement van de organisatie van jongerencentrum De Tavenu. Als vrijwilliger help en denk je mee aan zo’n beetje al onze activiteiten en evenementen. Naast dit vrijwilligerswerk dat je bij Tavenu verricht, vinden wij het ook heel belangrijk dat je vooral een leuke, gezellige en leerzame tijd bij ons beleeft.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. ISK 16+
  Iedere maandagavond / 19:00 Inloop jongeren ISK 16+

  Speciaal op de maandagavond is Tavenu geopend voor jongeren van de Internationale Schakelklas (ISK).

  Meer info
 • Lasergame tieners Waspik
  1x per maand op vrijdagavond Tieneractiviteiten Waspik

  Samen met de Waspikse tieners organiseren de jongerenwerkers van Tavenu bij Den Bolder in het najaar en in de winter maandelijks verschillende activiteiten voor jeugd van 12 tot 16 jaar.

  Meer info
 • Tafelvoetbal Inloop Tavenu
  Open inloop Waalwijk Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Schoonmaak
  Iedere maandagochtend / 09:00 Wekelijkse schoonmaak

  Schoonmaken saai? Nou, niet bij Tavenu hoor! Iedere maandagochtend wordt het gehele gebouw onder handen genomen door de jongeren en jongerenwerkers van Tavenu en dat is altijd een gezellige boel.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Banner
  Het hele jaar Repetitieruimtes

  Ben jij muzikant, rapper of DJ? Maar heb je geen studio om te oefenen zonder dat je ouders of je buren daar last van hebben? Of heb je niet de juiste instrumenten en apparatuur? Loop dan eens binnen in ons jongerencentrum, want wij hebben twee volledig uitgeruste studio’s die jij kan gebruiken.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Skategroep
  Het hele jaar Skatepark Tavenu

  Bij ons jongerencentrum hebben we een groot skatepark dat altijd en gratis te gebruiken is. Check onze half-pipe, quarters en funbox op de speciale voor skaters bestemde ondergrond.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Stuntsteppers
  Het hele jaar door Tavenu Stuntsteppers

  Yoooooo! Wij zijn een groep stuntsteppers die actief zijn bij Tavenu, waar we allerlei vette activiteiten organiseren. Ben jij ook een (beginnende) stepper? Dan ben je altijd welkom om bij ons aan te sluiten.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Freerun
  Freerunners team

  Backflip, cat run, wall sweep, handstand walk, dive roll, distencion jump, back roll en tap landing. Zomaar wat tricks die je van de freerunners van Tavenu kan verwachten.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Breakdance
  Het hele jaar Breakdance

  Bij Tavenu heb je volop gelegenheid om te breakdancen. De mat ligt op je te wachten en je kunt je muziek zo aansluiten op onze geluidsset.

  Meer info
 • Calisthenics Tavenu
  Het hele jaar door Calisthenics

  Bij Tavenu staat één van de vetste calisthenicsparken van ons land. Het park is altijd en gratis toegankelijk voor iedereen die deze nieuwe sport beoefent.

  Meer info
 • 1x per maand op dinsdagavond en bij onze activiteiten Licht- en geluidgroep

  Onze activiteiten en evenementen kunnen niet georganiseerd worden zonder licht en geluid. Als vrijwilliger in de licht- en geluidgroep heb jij bij een activiteit de verantwoording over onze professionele licht- en geluidsinstallatie.

  Meer info