Villa Pinedo

Villa Pinedo is dé plek in Nederland waar kinderen van gescheiden ouders hun ervaringen delen, elkaar adviseren en steunen.

Als je ouders bijna uit elkaar gaan, net uit elkaar zijn of al een tijdje gescheiden zijn, kan je altijd bij de jongerenwerkers van Tavenu terecht. Zij kunnen je dan steunen. Maar misschien heb je behoefte om hierover met iemand te praten die van jouw eigen leeftijd is en hetzelfde heeft meegemaakt. Bij Villa Pinedo kan dat. Wij koppelen je aan een Buddy voor een luisterend oor, advies en antwoord op vragen via de MyBuddy App. Een Buddy is een jongere met gescheiden ouders, die een training heeft gevolgd om Buddy te worden. Met een Online-Buddy aan jouw zijde kun je ervaringen over de scheiding uitwisselen. Je kunt jouw Buddy via de MyBuddy App vertellen wat er in je hoofd en hart omgaat.

Voor meer informatie bezoek je de website van Villa Pinedo

De gemeente Waalwijk heeft sinds 2020 een scheidingsloket geopend voor de ouders. In dit filmpje heeft Villa Pinedo voor één dag een scheidingsloket geopend juist voor kinderen van gescheiden ouders.

Check dit filmpje voor de brief die Isa voorleest namens alle kinderen aan hun gescheiden ouders

Jongerencentrum De Tavenu. Villa Pinedo