Activiteiten

Voor ieder wat wils! Iedere jongere is van harte welkom bij Tavenu. Voor verschillende doelgroepen zijn er wekelijks verschillende activiteiten. Misschien wil jij met je vriendengroep ook wel een eigen moment in één van onze jongerencentra? Of wil je samen met ons een vette activiteit organiseren? Bij ons is alles mogelijk en jouw ideeën zijn van harte welkom. Neem dus gerust contact met ons op! Check hier welke (wekelijkse) activiteiten we op dit moment organiseren.

 • Jongerencentrum De Tavenu. Vrijwilligers
  Iedere dinsdagavond en bij onze activiteiten / 17:00 Tavenu vrijwilligersgroep

  Vrijwilligers zijn het cement van de organisatie van jongerencentrum De Tavenu. Als vrijwilliger help en denk je mee aan zo’n beetje al onze activiteiten en evenementen. Naast dit vrijwilligerswerk dat je bij Tavenu verricht, vinden wij het ook heel belangrijk dat je vooral een leuke, gezellige en leerzame tijd bij ons beleeft.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. ISK 16+
  Maandagavond / 17:00 Inloop jongeren ISK 16+

  Speciaal op de maandagavond is Tavenu geopend voor jongeren van de Internationale Schakelklas (ISK).

  Meer info
 • Lasergame tieners Waspik
  2x per maand op vrijdagavond Tieneractiviteiten Waspik

  Samen met de Waspikse tieners organiseren de jongerenwerkers van Tavenu bij Den Bolder in het najaar en in de winter maandelijks verschillende activiteiten voor jeugd van 12 tot 16 jaar.

  Meer info
 • Tafelvoetbal Inloop Tavenu
  Iedere donderdag / 19:00 Inloop donderdagavond

  Iedere donderdagavond draait een Waalwijkse jongerengroep zijn eigen avond in jongerencentrum De Tavenu.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Schoonmaak
  Iedere maandagochtend / 09:00 Wekelijkse schoonmaak

  Schoonmaken saai? Nou, niet bij Tavenu hoor! Iedere maandagochtend wordt het gehele gebouw onder handen genomen door de jongeren en jongerenwerkers van Tavenu en dat is altijd een gezellige boel.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Banner
  Het hele jaar Repetitieruimtes

  Ben jij muzikant, rapper of DJ? Maar heb je geen studio om te oefenen zonder dat je ouders of je buren daar last van hebben? Of heb je niet de juiste instrumenten en apparatuur? Loop dan eens binnen in ons jongerencentrum, want wij hebben twee volledig uitgeruste studio’s die jij kan gebruiken.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Skategroep
  Het hele jaar Skatepark Tavenu

  Bij ons jongerencentrum hebben we een groot skatepark dat altijd en gratis te gebruiken is. Check onze half-pipe, quarters en funbox op de speciale voor skaters bestemde ondergrond.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Eritrese meidengroep
  Dinsdagmiddag Eritrese meidengroep

  Iedere dinsdagmiddag barst Tavenu uit zijn voegen van de gezelligheid. Een groep enthousiaste meiden uit Eritrea komt dan langs in het jongerencentrum om allerlei leuke activiteiten te ondernemen.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu. Stuntsteppers
  Het hele jaar door Tavenu Stuntsteppers

  Yoooooo! Wij zijn een groep stuntsteppers die actief zijn bij Tavenu, waar we allerlei vette activiteiten organiseren. Ben jij ook een (beginnende) stepper? Dan ben je altijd welkom om bij ons aan te sluiten.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Banner
  Iedere maandag en vrijdag / 19:00 Inloop unit Sprang-Capelle

  De unit van Tavenu in Spang-Capelle is een jongerenruimte waar jongeren van 12 tot en met 23 jaar elkaar kunnen ontmoeten, samen chillen en leuke activiteiten kunnen organiseren.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Freerun
  Freerunners team

  Backflip, cat run, wall sweep, handstand walk, dive roll, distencion jump, back roll en tap landing. Zomaar wat tricks die je van de freerunners van Tavenu kan verwachten.

  Meer info
 • Jongerencentrum De Tavenu: Breakdance
  Het hele jaar Breakdance

  Bij Tavenu heb je volop gelegenheid om te breakdancen. De mat ligt op je te wachten en je kunt je muziek zo aansluiten op onze geluidsset.

  Meer info
 • Calisthenics Tavenu
  Het hele jaar door Calisthenics

  Bij Tavenu staat één van de vetste calisthenicsparken van ons land. Het park is altijd en gratis toegankelijk voor iedereen die deze nieuwe sport beoefent.

  Meer info
 • 1x per maand op dinsdagavond en bij onze activiteiten Licht- en geluidgroep

  Onze activiteiten en evenementen kunnen niet georganiseerd worden zonder licht en geluid. Als vrijwilliger in de licht- en geluidgroep heb jij bij een activiteit de verantwoording over onze professionele licht- en geluidsinstallatie.

  Meer info