Licht- en geluidgroep

Onze activiteiten en evenementen kunnen niet georganiseerd worden zonder licht en geluid. Als vrijwilliger in de licht- en geluidgroep heb jij bij een activiteit de verantwoording over onze professionele licht- en geluidsinstallatie.

Ben jij geïnteresseerd in het werken met licht en/of geluid? Dan ben je bij Tavenu op de juiste plaats om daar ervaring in op te doen. Want ga maar na………..  Waar krijg je als jongere de kans om met zulke apparatuur te werken? Bij ons!

Als jongerencentrum organiseren wij tal van activiteiten en evenementen, waarbij het van groot belang is dat goede technici het licht en geluid verzorgen met kwalitatief goede apparatuur. Denk hierbij aan schoolfeesten, lasergame activiteiten, optredens van bands, DJ-avonden en nog veel meer. Als technicus ben jij medeverantwoordelijk om dit alles tot een succes te maken.

Wij kiezen er bewust voor om niet te werken met gespecialiseerde bedrijven, maar willen juist jongeren leren op een verantwoorde en professionele manier te werken met onze licht- en geluidsinstallatie. Als je vrijwilliger wordt in de licht- en geluidgroep word je begeleid door een ervaren medewerker of vrijwilliger. En er worden ook regelmatig cursussen georganiseerd om met onze apparatuur om te gaan.

Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij onze licht- en geluidgroep? Neem dan contact op met onze jongerenwerkers, zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.