Tavenu vrijwilligersgroep

Vrijwilligers zijn het cement van de organisatie van jongerencentrum De Tavenu. Als vrijwilliger help en denk je mee aan zo’n beetje al onze activiteiten en evenementen. Naast dit vrijwilligerswerk dat je bij Tavenu verricht, vinden wij het ook heel belangrijk dat je vooral een leuke, gezellige en leerzame tijd bij ons beleeft.

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij de evenementen, activiteiten en/of dagelijkse dingen die in en vanuit Tavenu plaatsvinden en ben je tussen de 16 en 24 jaar, dan kun jij mogelijk ook vrijwilliger bij ons worden. Als vrijwilliger kun je meehelpen achter de bar, in de garderobe of bij de kassa tijdens concerten, evenementen en tal van andere activiteiten. Wij kunnen jouw talent altijd goed gebruiken! Misschien heb je zelf wel erg leuke, nieuwe ideeën. Laat ons dat gerust weten.
Het maakt niet uit hoe vaak je beschikbaar bent. We maken daar altijd goede, prettige en duidelijke afspraken over, waarbij we rekening houden met elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden.

Jongerencentrum De Tavenu. Vrijwilligers  Jongerencentrum De Tavenu. Vrijwilligers

Eén keer per week, op dinsdagavond, is er de vrijwilligersvergadering. Hier worden de voorbije een aankomende activiteiten besproken en allerlei overige zaken besproken die voor jou belangrijk (kunnen) zijn. Voorafgaand aan de vergadering en daarna is het een gezellig samenzijn. Er is een kookproject voor de vrijwilligers die daaraan deel willen nemen en er zijn tal van mogelijkheden om gewoon lekker te chillen en elkaar beter te leren kennen.

Als vrijwilliger, het woord zegt het al, krijg je niet betaald. Maar dit betekent niet dat je het voor niks doet. Je maakt deel uit van een super leuke en gezellige club, je leert nieuwe mensen kennen en bent aanwezig bij leuke concerten en evenementen. Daarnaast gaan we jaarlijks op vrijwilligersweekend, waar je ook bij kunt aansluiten! Heb je nog vragen of lijkt het je wat om aan te sluiten, laat het ons weten! Eén van onze jongerenwerkers gaat met jou dan een afspraak plannen om kennis te maken en te kijken of het past dat je aan sluit. Je zit nergens aan vast bij deze kennismaking! Je kunt ons bellen (0416–340322) of mailen (info@tavenu.nl)

Jongerencentrum De Tavenu. Vrijwilligers