Wekelijkse schoonmaak

Schoonmaken saai? Nou, niet bij Tavenu hoor! Iedere maandagochtend wordt het gehele gebouw onder handen genomen door de jongeren en jongerenwerkers van Tavenu en dat is altijd een gezellige boel.

Een jongerencentrum zoals Tavenu wordt iedere week intensief gebruikt en moet dus ook goed onderhouden worden. Dit wordt gedaan door de jongerenwerkers samen met verschillende jongeren. Om 9 uur verzamelen we en onder het genot van een bak koffie of thee worden de werkzaamheden besproken en verdeeld om vervolgens aan de gang te gaan. De muziek gaat aan en de handen worden uit de mouwen gestoken en voordat je het weet is het alweer pauze en ga je met z’n allen aan de koffie met af en toe nog wat lekkers daarbij.

Tijdens de schoonmaak wordt de jongere gekoppeld aan een jongerenwerker. Uiteraard wordt er hard gewerkt maar er is altijd tijd voor een dolletje. Maar misschien heb je wel behoefte aan een gezellig praatje of wil je iets kwijt. Ook daarvoor wordt er altijd tijd vrij gemaakt.

Er is altijd volop te doen bij Tavenu. Als er in het weekend een evenement is geweest, breken we bijvoorbeeld het podium af en moet de concertzaal opgeruimd worden en schoongemaakt. Een andere keer help je mee poetsen ergens in het gebouw of ga je mee op pad om onze reclameborden te gaan plaatsen of op te halen. Het enige wat van jou wordt verwacht is dat je op tijd aanwezig bent en lekker met ons meedoet.

Zin om een keer mee te komen helpen? Neem dan contact op met één van onze jongerenwerkers. Je bent altijd welkom om mee te helpen om ons jongerencentrum schoon en netjes te houden, zodat de Waalwijkse jongeren hier nog lang gebruik van kunnen maken.