Open inloop Sprang-Capelle

De unit van Tavenu in Spang-Capelle is een jongerenruimte waar jongeren van 12 tot en met 23 jaar elkaar kunnen ontmoeten, samen chillen en leuke activiteiten kunnen organiseren.

In de jongerenruimte is alles aanwezig om het er prima naar je zin te hebben. De muziekinstallatie staat klaar om door jou gebruikt te worden. Je kunt er FIFA spelen op de PlayStation, poolen op de pooltafel, tafelvoetballen en allerlei andere leuke spellen doen. En heb je gewoon zin om even te komen chillen? Dat kan ook……. Plof dan gewoon neer in een zitzak of op de bank. Enneuh: de koffie en thee zijn gratis en staan altijd voor je klaar.

Samen met je vrienden en vriendinnen en onder begeleiding van jongerenwerkers van Tavenu zorg je ervoor dat je een leuke en gezellige tijd gaat hebben. Als alles goed gaat, krijg je al snel meer verantwoordelijkheid om uiteindelijk zelfstandig de inloop te gaan draaien.
Ook worden er tal van activiteiten georganiseerd door de jongeren. Uiteraard samen met de jongerenwerkers.

Interesse? Kom dan gewoon een keer binnen lopen en maak kennis met de jongerenwerker en de jongeren. Je kunt ook contact opnemen met één van onze jongerenwerkers.

MiddagAvond
Maandag19:00 – 22:00 uur
Dinsdag14:00 – 17:00 uur
Woensdag19:00 – 22:00 uur
Donderdag14:00 – 17:00 uur
Vrijdag19:00 – 22:00 uur