9 februari 2024 / 20:00 - 23:30

Tienercarnaval

Alaaaaaf!

Jongerencentrum Tavenu in Waalwijk is de hotspot voor tieners die tijdens carnaval een onvergetelijk feest willen ervaren. Al jarenlang is dit centrum een geliefde bestemming voor de jeugd uit Waalwijk en de omliggende gebieden. Met een mix van opwindende muziek, dynamische DJ’s en een veilige omgeving, is Tavenu dé plek om carnaval te vieren.
Dit jaar belooft het carnavalsfeest bij Tavenu spectaculairder te worden dan ooit. Met trots kondigen we de terugkeer aan van DJ Destination, een inmiddels gevestigde naam in de muziekwereld. DJ Destination is bekend om zijn vermogen om een geweldige sfeer te creëren en zal ongetwijfeld weer zorgen voor een feestelijke vibe. Maar dat is niet alles! Aanstormend talent krijgt ook een podium met de aanwezigheid van DJ Echo. Deze frisse, energieke DJ zal ervoor zorgen dat niemand stil kan blijven staan en de polonaise onvermijdelijk wordt!

Veiligheid en verantwoordelijkheid staan hoog in het vaandel bij Jongerencentrum Tavenu. De avond is alcohol- en rookvrij, waardoor het een perfecte keuze is voor tieners en hun ouders. Bovendien zullen de jongerenwerkers van Tavenu aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden. Zij hanteren een strikt deurbeleid waarbij jongeren alleen het pand mogen verlaten met toestemming van hun ouders of verzorgers, waardoor een zorgeloze en veilige omgeving wordt gegarandeerd.

Tickets via ticketpoint https://ticketpoint.nl/evenement/de-tavenu-tienercarnaval/

Datum: zaterdag 9 februari
Tijd: 20:00 – 23:30 uur
Leeftijd: 12 t/m 16 jaar
Locatie: Taxandriaweg 13
Entree: € 5,00