9 april 2022 / 20:00

Tribute Night Iron Maiden & Twisted Sisters

Houd zaterdag 9 april vrij in je agenda want de Twisted Sisters en Iron Maiden komen bij ons optreden!

De Twisted Sisters zijn een all-female Twisted Sister tribute band. Ze zijn precies wat ze zeggen dat ze zijn, een tornado aan energie die het publiek meeneemt langs de hoogtijdagen van de legendarische 80’s rockband Twisted Sister. Een pure rock ’n roll show zoals je ‘m mag verwachten en waar je al heel lang op zít te wachten.
Een avond Twisted Sisters is een avond waarna je als bezoeker naar huis gaat met een schorre stem en een zere nek van het headbangen!

De Iron Maiden tribute band van ons land speelt al meer dan 22 jaar op de Europese podia. Van Italie tot de UK en van Duitsland tot Frankrijk en nu komen ze weer terug naar Waalwijk. Deze gaat inmiddels als de 7de show genoteerd worden in de geschiedenisboeken voor Up The Irons in Tavenu Waalwijk.

Hoogtepunten uit het verleden zijn:
In 2004 name de band een DVD op in Tavenu, in 2005 vierde de band haar eerste lustrum in Tavenu met Paul Di’Anno (ex-Iron Maiden) als gast zanger.
In 2010 vierde de band haar 10th Anniversary in Tavenu met vele gastmuzikanten waaronder Ruud Jolie van Within Temptation.
Dit was tevens ook de laatste keer dat Up The Irons in Waalwijk speelde.
Zaterdag 9 april komt de band terug na 12 jaar om hun thuispodium weer te veroveren!
Samen met Twisted Sisters wordt dit een knaller van een avond!!!

Om 20.00u openen we onze zaal, koop snel je kaartje via ticketpoint. Kaarten zijn € 12,50 excl. €2,05 adm. kosten.
https://ticketpoint.nl/evenement/twisted-sisters/