8 mei 2022 / 15:30 - 22:00

LIVEQUEST kick off muziekfestival

afgelast

Op zondag 8 mei vind het LiveQuest muziekfestival plaats. Er treden maar liefst vier bands op. De naam LiveQuest staat voor een constante zoektocht naar leuke live acts. En dan hebben we het over álle soorten muziek! Om 15.00 openen we onze deuren, we hebben het volgende programma op de planning staan:

15:30 uur: Mind Your Manners
Een Waalwijkse rock-coverband die van vele markten thuis is. Denk aan echte klassiekers van o.a. Kiss, Black Sabbath, Guns’N’Roses tot echte energiebrengers van AC/DC, Iron Maiden, Royal blood en ga zo maar verder!
17:00 uur: The Nighthawks
Zeven doorgewinterde muzikanten uit de Brabantse muziekscene richtten vorig jaar the Nighthawks op en maken op LiveQuest hun debuut. Ze brengen een unieke mix van rock en blues.
19:00 uur: THE LOST SOULS and Friends
Een verzameling Belgische muzikanten die zichzelf en het publiek vermaken met meestal Engelstalige covers. Een beetje Blues, een beetje Rock ’n Roll een beetje Pop. Kortom: “BOTSAUTOMUZIEK” van de bovenste plank. Een vleugje improvisatie en een beetje humor is nooit ver weg.”
21:00 uur: Purple Strangers
Deep Purple is een van de grondleggers van het ‘Hard Rock‘-genre. Purple Strangers speelt alle nummers van deze superband met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthousiasme in de sfeer van de Rockin’ 70’s. Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple geluid.
Wil jij hier graag bijzijn? Bestel dan je kaartje voor €15,- excl. adm. kosten via onderstaande link: