21 november 2021 / 16:00 - 22:00

kick-off LifeQuest Festival

VANWEGE HET CORONAVIRUS GAAT ‘kick-off LifeQuest Festival’ HELAAS NIET DOOR.

Zondag 21 november vindt de kick-off van LiveQuest festival plaats, een festival waarbij allerlei soorten livemuziek op het podium spelen. De naam LiveQuest staat voor een constante zoektocht naar leuke live acts. Vanaf 16:00 uur treden er 4 coole bands in de zaal op:

16:00 uur:  Mind Your Manners – een Waalwijkse rock-coverband die van vele markten thuis is. Denk aan echte klassiekers van o.a. Kiss, Black Sabbath, Guns’N’Roses tot echte energiebrengers van AC/DC, Iron Maiden, Royal blood en ga zo maar verder!

17:15 uur: The Pinktones – deze band bestaat 20 jaar en komt uit Den Bosch en omgeving. Hun missie: Rock and roll, rockabilly, country, blues, jazz en surf van The Treble Spankers tot Dick Dale, een vleugje Rory Galagher and a slice of Irisch folk, op authentieke wijze gespeeld zonder het oorspronkelijke karakter en spirit te verliezen

19:00 uur: THE LOST SOULS and Friends – een verzameling Belgische muzikanten die zichzelf en het publiek vermaken met meestal Engelstalige covers. Een beetje Blues, een beetje Rock ’n Roll een beetje Pop. Kortom: “BOTSAUTOMUZIEK” van de bovenste plank. Een vleugje improvisatie en een beetje humor is nooit ver weg.”

20:45 uur: Purple Strangers
Deep Purple is een van de grondleggers van het ‘Hard Rock‘-genre.
Purple Strangers speelt alle nummers van deze superband met authentieke instrumenten, gespeeld met nieuw enthousiasme in de sfeer van de Rockin’ 70’s.
Instrumenten als Hammond/Leslie en Fender/Marshall maken een integraal deel uit van het hypnotische Purple geluid. Het niveau van entertainment is hoog met een energieke show van magistrale gitaar en Hammond solo’s met de originele sounds. De donderend strakke drums en pompende melodieuze bas vormen de basis voor deze unieke en nummer 1 Deep Purple tribute band, bestaande uit vijf gelouterde en zeer ervaren muzikanten. Van Highway Star tot Smoke on the Water en van Fireball tot Child in Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd.

Kom samen met vrienden genieten van deze te gekke bands in jongerencentrum Tavenu in Waalwijk. Kaartjes zijn te koop via ticketpoint.
https://ticketpoint.nl/evenement/livequest/

2021-11-21 Lifequest