Tieneractiviteiten Waspik

Samen met de Waspikse tieners organiseren de jongerenwerkers van Tavenu bij Den Bolder in het najaar en in de winter maandelijks verschillende activiteiten voor jeugd van 12 tot 16 jaar.

Vet hoor wat er allemaal gebeurt bij Den Bolder! De ene keer bouwen we het cultureel centrum om tot lasergamehal en de volgende keer zetten we er een indoor obstacle run neer. En een andere keer organiseren we een pannatoernooi of een FIFA toernooi in de grote zaal. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen dat gebeurt.

Op de avond van de activiteiten is De Kade open en wordt dan omgebouwd tot chill-out-room. Tijdens deze avond kunnen tieners zelf muziek draaien, zijn er computergames, tafeltennis, tafelvoetbal en andere spellen aanwezig. Op deze manier kan jij er samen met je vrienden een leuke avond van maken.

See you!…….. Hou op onze social media in de gaten, wanneer de volgende activiteit staat te gebeuren en doe mee! Heb je vragen of goede ideeën? Neem dan contact op met één van onze jongerenwerkers.