Tavenu Stuntsteppers

Yoooooo! Wij zijn een stuntsteppers die actief zijn bij Tavenu, waar we samen met een jongerenwerker allerlei vette activiteiten organiseren. Ben jij ook een stepper? Dan ben je altijd welkom om bij ons aan te sluiten.

Samen met de jongerenwerkers van Tavenu organiseren we onder andere roadtrips door heel Nederland. We bezoeken dan verschillende indoor en outdoor skatebanen. Maar we helpen ook bij het organiseren van activiteiten van Tavenu, zoals Urbanfest. Verder kunnen we ons het hele jaar uitleven op de skatebaan bij het jongerencentrum. Bij slecht weer kunnen we met de skateboxen, die we zelf gemaakt hebben, naar binnen in de concertzaal van Tavenu. Lichten uit en spots aan, we laten onze eigen dikke muziek uit de speakers knallen, de rookmachine gaat aan en we hebben een eigen skatehal geregeld. Vet hoor!

Ben jij ook een stepper of wil je hiermee beginnen? Kom dan gerust langs bij ons of neem contact op met één van de stepboys of een jongerenwerker van Tavenu.

Jongerencentrum De Tavenu. Stuntsteppers Jongerencentrum De Tavenu. Stuntsteppers Jongerencentrum De Tavenu. Stuntsteppers Jongerencentrum De Tavenu. Stuntsteppers