Skatepark Tavenu

Bij ons jongerencentrum hebben we een groot skatepark dat altijd en gratis te gebruiken is. Check onze half-pipe, quarters en funbox op de speciale voor skaters bestemde ondergrond.

Al vele jaren zijn er skaters actief bij Tavenu. Maar ook stuntsteppers, BMX-ers en inline skaters maken gebruik van ons skatepark. Zodra het weer het toelaat, komen deze sportievelingen naar Tavenu om hun tricks te tonen en verbeteren. De skaters van Tavenu hebben zelf ook een aantal losse funboxen gemaakt die erbij worden gehaald om het park nog beter te kunnen gebruiken.

Samen met de skaters worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd: zo gaan we samen op roadtrip door Nederland waar we verschillende skateparken bezoeken. Ook helpen de skaters mee bij de organisatie van Urbanfest.

Ben jij zelf een skater of heb je interesse? Kom dan gerust langs en laat je verrassen door ons mooie skatepark. Er zijn altijd wel skaters om mee in contact te komen en die je willen helpen. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met een jongerenwerker van Tavenu

Jongerencentrum De Tavenu. Skategroep Jongerencentrum De Tavenu. Skategroep Jongerencentrum De Tavenu. Skate

Jongerencentrum De Tavenu: Banner