14 maart 2020 / 20:00 - 01:00

Scarlet Rose band UITGESTELD IVM CORONA VIRUS

BREAKINGHelaas hebben we door het welbekende corona virus onze show op de radio en onze grote release show in de Tavenu moeten cancellen. Het was een moeilijke keuze, maar na alle berichtgeving deze week moesten we wel. De shows zullen worden uitgesteld naar een andere datum. We houden jullie op de hoogte! X Luc, Niels, Jozzy en Gerjan 


Scarlet Rose (Los Angeles Tour)

Met optredens in het dorpscafé en op het dorpsplein verschaffen ze zich de status van ‘lokale helden’. Scarlet Rose noemen ze zich en tanken vertrouwen met finale plaatsen in diverse regionale bandwedstrijden waarna ze besluiten de eerste liedjes te laten vastleggen in een studio in de grote stad.

De eerste optredens onder eigen naam buiten het dorp deden ze maar meteen in de UK, tijdens het international pop overthrow festival in de befaamde Cavern Club. Nu spelen ze Nederland plat met hun Los Angeles Tour en 14 maart knallen ze op het podium in de Tavenu!

Om 20:00 uur openen onze deuren waarna Why monkey Why samen met Lunaticity de avond van Scarlet Rose knallend zullen openen!!! Bereid je voor op gloednieuw eigen werk en stevige covers!!

Entree €5,- (16+)

Jongerencentrum De Tavenu: Scarlet Rose