Samenwerking Jongerencentrum de Tavenu en het Kunstencentrum

extra corona-activiteit

Wat een fijne samenwerking met Kunstencentrum Waalwijk!! Er kan weer volop gedanst worden in de buitenlucht.

Ook in tijden van corona weten de verschillende Waalwijkse organisaties elkaar te vinden en te ondersteunen waar dat nodig is. Zo werkt Tavenu op verschillende gebieden samen met het Kunstencentrum. Wij zijn blij dat we hen de ruimte en gelegenheid kunnen bieden, zodat zij hun activiteiten (in de buitenlucht) hebben kunnen opstarten. Op  het buitenterrein van ons jongerencentrum kan je jong en oud actief en sociaal bezig zien tijdens de theater- en danslessen, die verzorgd worden door de docenten van het Kunstencentrum.

Wij zijn trots en dankbaar met deze samenwerking. Hieronder twee korte verslagen van de eerste lessen met daarbij contactgegevens van het Kunstencentrum. Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt, neem dan gerust contact met hen op. Voor tijden en overige info bezoek de website van het Kunstencentrum: https://www.kunstencentrumwaalwijk.nl/

THEATERLESSEN BUITEN WEER OPGESTART!
Van huilen en lachen tot stress, angst en hoop. Alle emoties die Nederland de afgelopen maanden voelde en beleefde, kwamen vandaag langs in de eerste theaterlessen buiten op ons parkeerdek. Er was zelfs een heuse persconferentie van de minister-president op de plek waar normaal auto’s van docenten en medewerkers staan geparkeerd. Het land werd stevig toegesproken: ‘houd afstand!’ klonk het luid en fel uit de mond van een van de jonge cursisten.
Boven alles was te zien dat de kinderen vooral enorm blij waren weer samen theater te mogen maken. Ook acteren? Proeflessen zijn aan te vragen door een mailtje te sturen naar e.dutron@kunstencentrumwaalwijk.nl

DANSEN IN DE BUITENLUCHT
Ook de jongere cursisten en volwassenen zijn weer begonnen met dansen. Met dit heerlijke weer is het dan ook superfijn om buiten te bewegen en even los te komen van al dat thuis zitten.
Interesse in een proefles? Stuur even een mailtje naar e.dutron@kunstencentrumwaalwijk.nl om te kijken bij welke groep je het best kan worden ingedeeld. Ook voor mensen boven de 60 zijn er mogelijkheden!