Repetitieruimtes

Ben jij muzikant, rapper of DJ? Maar heb je geen studio om te oefenen zonder dat je ouders of je buren daar last van hebben? Of heb je niet de juiste instrumenten en apparatuur? Loop dan eens binnen in ons jongerencentrum, want wij hebben twee volledig uitgeruste studio’s die jij kan gebruiken.

Om je talenten op muzikaal gebied te ontwikkelen, is het belangrijk dat je kan repeteren in een goede studio die is ingericht met een professionele muziekinstallatie en muziekinstrumenten. En wij hebben dat! Wij willen jongeren namelijk de kans bieden om zichzelf te ontwikkelen. Maar ook ontmoet je bij Tavenu andere jongeren die met muziek bezig zijn, met wie je kan samenwerken en van wie je kan leren.

In ons jongerencentrum beschikken we over twee studio’s. Eén daarvan is ingericht voor rappers of DJ’s. De andere is bestemd voor bands.
In de studio vind je een drumstel, gitaar- en basversterker, zanginstallatie, draaitafel en opslagruimte voor je eigen apparatuur.

Tegen een zeer betaalbare prijs kan je op een vooraf afgesproken tijdstip gebruik maken van onze studio. Ook krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan (muziek)activiteiten die bij Tavenu plaatsvinden. Maar je kan ook besluiten je eigen muziekactiviteit te organiseren. Samen met een jongerenwerker ga je dan de mogelijkheden bekijken.

Heb je interesse om één van onze studio’s te gebruiken? Neem dan gerust contact op met onze jongerenwerkers!

Je zal niet de eerste jongere zijn van wie de carrière bij Tavenu is begonnen…………