14 september 2019 / 20:00

Swingen bij de 80!

 

Zaterdag 14 september is de dag dat alle deelnemers van de 80 van de langstraat weer om stipt 20.00 uur aan de bekende wandelmars beginnen. Tegelijkertijd begint het evenement Swingen bij de 80!

Dit alles weer onder een nog grotere overkapping, dus je staat altijd droog!
Dit gaat weer een spetterend feest worden! Er komen ook dit jaar weer een aantal artiesten die weten hoe ze een feest moeten bouwen. De mannen van de Lievelings DJ’s van je Zusje trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. Met een overvolle agenda vliegen ze van hot naar her. Of het nou Zwarte Cross, Paaspop, Defqon1, Wish outdoor, Lakedance of 7th Sunday is, overal maken deze toppers één grote puinhoop van de dansvloer.

DJ Vince Morgana draait op de leukste festivals zoals het Paaspop festival, Fairytale, Wish en nog vele andere festivals. Ook in Spanje bij Totally summer in Barcelona of Partycrashers in Blanes kennen ze hem. Nu zal hij hier in Waalwijk bij de 80 een feest komen bouwen!

Twee jaar geleden stonden deze heren er ook en ging het dak er tijdens het evenement ervan af! Op veler verzoek zijn de mannen van Ouwe Jongens Krentebrood ook weer van de partij! In maar een paar jaar tijd is deze Nederlands hardst aan de weg timmerende DJ feest act uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitgaanswereld en het feestcircuit met als bekroning op het werk een “Party Award” als Populairste DJ Act van Nederland in 2017!