26 juni 2019 / 20:15

Muziekfeest op het plein

 

Het aftellen is nu echt begonnen. Aankomende woensdag 26 juni 2019 is het zover. Vanaf 20.00 uur begint het AVRO Tros “Muziekfeest op het Plein.” Samen met een groot aantal artiesten gaan we Waalwijk op zijn kop zetten. Dit mag je niet missen!

De weersverwachting voor deze avond zijn erg goed met zomerse temperaturen. Zorg ervoor dat je luchtig gekleed bent, met deze verwachte tropische temperaturen, om naar het Raadhuisplein in Waalwijk te komen en te genieten van dit muzikale spektakel.
Vanaf 20.15 kan er meegezongen en gedanst worden op verschillende liedjes van bekende Nederlandse en Belgische artiesten. De line up is gigantisch met namen zoals: André Hazes, Tino Martin, Gerard Joling, Django Wagner, Samantha Steenwijk en nog vele andere. Tijdens het AVRO Tros muziekfeest in Waalwijk zal de presentatie weer in handen liggen van zanger en presentator Jan Smit. Om 23.15 eindigt de muzikale avond.

Zorg dat je er op tijd bij bent om niets te missen van het feest. Bij grote drukte sluiten de toegangshekken. Gemeente Waalwijk, Horeca Centrum Waalwijk en de Tavenu nodigen u allen uit om dit feestje mee te komen maken, tot woensdag 26 juni.