23 augustus 2019 / 20:00

André Hazes met band Live

 

Wauw wat gaaf!! Vol trots mogen wij mededelen dat André Hazes op vrijdag 23 augustus samen met zijn band live optreedt in Waalwijk! Zijn optreden wordt ondersteund door DJ Calvin/ Rene Schuurmans/ Henk Dissel/ Thom Craane en Alex. Een te gek programma…dat wil je niet missen!

Het optreden vindt plaats in hartje Waalwijk op het Unnaplein. Naar aanleiding van de vele grote evenementen in Waalwijk zoals Levenslied, huldiging Maarten vd Weijden, straattheater, Swingen in de stad is Waalwijk door de grotere organisatiebureaus opgevallen. Maar ook artiesten die hier zijn geweest zijn zeer enthousiast om in Waalwijk te spelen. Daardoor komt het tv – programma “Muziek op het plein” van AVROTROS op 26 juni naar Waalwijk. Dit heeft er mede toe geleid dat we zo’n grote artiest als André Hazes met band kunnen laten optreden.

In samenwerking met Horecacentrum Waalwijk en de gemeente Waalwijk is het ons gelukt om dit grote evenement naar Waalwijk te halen. Let op: Toegangskaarten zijn uitsluitend te koop via ticketpoint.nl