Chillavond voor jonge mantelzorgers

JONGE MANTELZORGERS CHILLEN BIJ DE TAVENU OP VRIJDAG 9 OKTOBER

Als jij een jonge mantelzorger bent òf kent, dan hebben we iets interessants voor jou. In samenwerking met de gemeente Waalwijk en enkele andere organisaties starten wij bij jongerencentrum De Tavenu een project dat op jou is gericht.

Je bent jonge mantelzorger als er bij jou thuis iemand ziek, beperkt, depressief of in de war is. Als jongere heb je daar zorgen over en help je vaak mee met allerlei klussen en taken. Of misschien hebben jouw ouders hierdoor wel minder aandacht voor jou. Herken jij dat? Jij bent niet de enige. Misschien vind jij het wel prettig om andere jonge mantelzorgers te ontmoeten. Dat kan op de chill avonden die wij bij De Tavenu gaan organiseren.

Deze avonden zullen vooral in het teken staan van gezelligheid. Maar daarnaast ontmoet je dus ook ander jonge mantelzorgers, waarmee je ervaringen kunt delen. Of misschien loop jij als jonge mantelzorger wel tegen bepaalde zaken aan. De jongerenwerkers van De Tavenu kunnen dan samen met jou kijken hoe jij daar het beste mee om kunt gaan.

De kick-off zal plaatsvinden tijdens een chill avond op vrijdag 9 oktober van 17.00 tot 19.30 uur bij jongerencentrum De Tavenu. Er hebben zich al een flink aantal jongeren aangemeld en jij bent van harte welkom om ook aan te sluiten.

Op deze avond gaan we samen eten en een leuke activiteit doen. Maar je krijgt ook uitleg over dit project en maakt kennis met de andere jongeren.Dus als je interesse hebt of je wilt meer informatie………..neem dan contact op met de jongerenwerkers van De Tavenu:

Stefanie: 06-43887529, stefanievanengelen@tavenu.nl
Alex: 06-42393516, alexvandenbiggelaar@tavenu.nl