UrbanFest

De zomervakantie wordt dit jaar spetterend afgesloten in Waalwijk. Vrijdag- en zaterdagavond is het voetjes van de vloer met twee edities ‘Swingen in de Stad’. En daarnaast wordt het zaterdagmiddag OOK nog een enorm spektakel!!! Dat mag je echt niet missen!

Midden op de Markt en op het Raadhuisplein wordt de tweede editie van UrbanFest georganiseerd. Een groot aantal urbansporters van verschillende disciplines (waaronder freerun, skate, calisthenics, stuntstep, inlineskate, bmx, hiphop en breakdance) zullen hun tricks en moves laten zien. Jij als bezoeker mag ook een poging wagen je (verborgen) talent te ontdekken en te tonen!

De SkateCircus-Ramp van WSC in Den Bosch wordt geplaatst. Die is maar liefst 6m bij 15m. Wow! Er zijn verschillende demoteams aanwezig (WSC stuntteam, Bar-Vision, JumpFreerun en Flowgoods). Natuurlijk komen ook eigen Waalwijkse talenten hun stunts aan het publiek vertonen! En wordt er ook een breakdancewedstrijd gehouden! Ook zal muziek niet ontbreken. Verschillende DJ’s gaan achter de draaitafels hun talent ten gehore brengen.

Kortom, een middag boordevol spektakel om niet te missen. Kijk je ogen uit en probeer zelf ook eens wat………..als je durft!

Datum: 26 augustus 2017
Duur: 13.00 - 18.00 uur
Entree: gratis