De Tavenu en jij

Aansluiten bij een activiteit?

Woon je in de gemeente Waalwijk? Ben je tussen de 12 en 24 jaar oud en lijkt het je leuk eens aan te sluiten en mee te doen? Hartstikke leuk! Neem gerust contact met ons op. Natuurlijk kun je een jongerenwerker aanspreken als je hem of haar tegenkomt. Je kunt ons ook altijd bellen: 0416-340322, of mailen: info@tavenu.nl. Je zit nergens aan vast en voor ons is het altijd het belangrijkste dat je het naar je zin hebt.

Stageplaats of afstudeeropdracht nodig?

We zijn een erkend leerbedrijf. Zoek jij dus een leuke plek voor je stage? Bij ons zijn er mogelijkheden, maar soms moeten we helaas ook wel eens ‘nee’ zeggen, omdat we ook willen dat het qua begeleiding haalbaar blijft! Vraag het één van onze jongerenwerkers of mail naar info@tavenu.nl en vertel ons waarom je interesse hebt om bij ons je maatschappelijke stage te komen vervullen!

We zijn een erkend leerbedrijf voor het jongerenwerk, maar ook voor licht en geluid. We hebben je daar ook veel in te bieden, omdat we zeer regelmatig met allerlei apparatuur en materiaal werken en dat ook in ons jongerencentrum hebben staan/hangen! Interesse? Mail je CV en motivatie naar info@tavenu.nl.

Vrijwilliger worden?

Lijkt het je leuk om mee te helpen bij de evenementen, activiteiten en/of dagelijkse dingen die in en vanuit de Tavenu plaatsvinden en ben je tussen de 16 en 24 jaar, dan kun jij mogelijk vrijwilliger bij ons worden!

Als vrijwilliger kun je meehelpen achter de bar, garderobe of kassa tijdens concerten en evenementen. Ook kun je je bij onze techniekclub aansluiten. En zo zijn er nog andere groepen, waar jij wellicht erg op je plek zou zijn! Wij kunnen jouw talent altijd goed gebruiken! Misschien heb je zelf wel erg leuke, nieuwe ideeën. Laat ons dat gerust weten.

Het maakt niet uit hoe vaak je beschikbaar bent. We maken daar altijd goede, prettige en duidelijke afspraken over, waarbij we rekening houden met elkaars mogelijkheden en onmogelijkheden.

Als vrijwilliger, het woord zegt het al, krijg je niet betaald. Maar dit betekent niet dat je het voor niks doet. Je maakt deel uit van een super leuke en gezellige club, je leert nieuwe mensen kennen en bent aanwezig op leuke concerten en evenementen. Daarnaast gaan we jaarlijks op vrijwilligersweekend, waar je ook bij kunt aansluiten! Heb je nog vragen of lijkt het je wat om aan te sluiten, laat het ons weten! Één van onze jongerenwerkers gaat met jou dan een afspraak plannen om kennis te maken en te kijken of het past dat je aan sluit. Je zit nergens aan vast bij deze kennismaking! Je kunt ons bellen (0416–340322) of mailen (info@tavenu.nl)

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig, waarvan je denkt dat wij je daar vanuit de Tavenu bij kunnen helpen of heb je nog vragen over thema’s die niet aan bod zijn gekomen in deze site, trek één van onze jongerenwerkers gerust aan zijn of haar vest! Je kunt al je vragen stellen! Natuurlijk kun je ons ook bellen (0416-340322) of mailen (info@tavenu.nl)!