Openluchtbioscoop Raadhuisplein Waalwijk

Op vrijdag 9 juni en op vrijdag 16 juni aanstaande wordt het Raadhuisplein omgetoverd tot openlucht bioscoop. Je leest het goed! Een bioscoop in de buitenlucht, voor jong en oud, in het centrum van Waalwijk. Neem gerust je eigen stoeltje mee en kom genieten van films van eigen bodem. De toegang is gratis! Voor een drankje en een hapje staan alle medewerkers van de verschillende horecagelegenheden voor je klaar!! Het belooft weer wat moois te gaan worden…

Je bent van harte welkom om voorafgaand aan de film al gezellig aan te sluiten! Kies gerust het mooiste plekje uit! We starten vanaf een uurtje of 20.30 uur en als het donker genoeg is, gaan we de film laten draaien (zal rond 22.00 uur zijn verwachten we).

Op vrijdag 9 juni draaien we “ONZE JONGENS”. Het is een komedie, die net uit is op DVD, geregisseerd door Johan Nijenhuis. Wanneer vijf bouwvakkers een gat in de markt ontdekken, staan de dames in de rij om gebruik te maken van hun swingende expertise. Maar wat vindt het thuisfront daarvan??

Op vrijdag 16 juni wordt “DE MARATHON” getoond. Een film waar de Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico de hoofdrol spelen. Wanneer de zaken in de garage, waar zij alle vier werkzaam zijn, niet al te best gaan, komen zij op het lumineuze idee om zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Er staat uiteindelijk meer op het spel dan alleen het halen van de finish…..

Dit nieuwe initiatief in Waalwijk wordt georganiseerd door Jongerencentrum de Tavenu in samenwerking met de horeca van het centrum Waalwijk.