Agenda

21 januari 2018

For Evigt Volbeat Tribute videoshoot!

Wil jij aanwezig zijn bij de opname van het optreden van For Evigt Volbeat Tribute? Kom dan zondagmiddag 21 januari naar de Tavenu.

Entree gratis!

Aanvang: van 14.30 uur tot 17.30 uur

27 januari 2018

Deep White & Sweet Vendetta

Zaterdag 27 januari is het dan zover! Sweet Vendetta en Deep White zullen die avond een speciaal programma presenteren? DeepWhite zal dit doen met hun Deep Purple/Whitesnake hits en Sweet Vendetta wisselt af met onvergetelijke rocknummers. De bands hebben ervoor gekozen in plaats van na elkaar, de nummers doorlopend te gaan spelen. Dit betekent dat er geen pauzes zullen vallen en het programma gewoon naadloos doorloopt, dus jullie zijn continu verzekerd van "vette" muziek die avond. Ze zullen die avond 4 om 4 spelen met 1 overgangsnummer daartussen dat gezamenlijk door de 2 bands gespeeld gaat worden. Dit WORDT VUURWERK Met op het eind van de avond nog wat extra klappers. Dus dit wordt een avond die je eigenlijk niet kan missen! ZET IN JE AGENDA! TWEE TOPBANDS!! SAMEN ON STAGE!

Datum: zaterdag 27 januari 2018
Locatie: De Tavenu, Taxandriaweg 13, Waalwijk
Zaal open: 21.00 uur
Entree: 5 euro

2 februari 2018

Pure Sickness

YesYes, Het is al weer de 6e Editie van Pure sickness. En om dat 6 zo'n mooi getal is. Gaat resident A-trop 3 uur de Tavenu op z'n grondvesten laten shaken!! Verwacht 3 uur totale chaos met verchillende Hardcore stromingen. En 6 : 2 = 3 L Patrons,Inderdaad! Deze mannen weten wat rammen is, en zullen met hun snelle maar vooral harde beats de toko slopen!!Crypton, The Shade en Mr Blacx, Zijn de mannen achter deze formatie en weten wel hoe ze de avond moeten sluiten!!! Come early rave late!!!

Datum: vrijdag 2 februari 2018
Locatie: De Tavenu, Taxandriaweg 13, Waalwijk
Zaal open: 22.00 uur
Entree: gratis

25 februari 2018

Longstreetbattle

Zondag 25 februari de 2e Longstreetbattle! Bij jongerencentrum de Tavenu kunnen breakdancers vanaf 12 jaar hun kwaliteiten komen tonen en een gooi doen naar de titel van Waalwijks kampioen Breakdance. Het jongerencentrum wordt weer omgetoverd tot een prachtige dancehall. DJ L Locke staat achter the wheels of steel en MC Levi praat de boel aan elkaar. De Tavenu breakdancers en Rock the concrete organiseren samen met het jongerenwerk deze geweldige dag. Inschrijven kan van tevoren via info@tavenu.nl of op de dag zelf.

Datum: zondag 25 februari 2018
Locatie: De Tavenu, Taxandriaweg 13, Waalwijk
Zaal open en start inschrijvingen: 13.00 uur
Start battle: 14.00 uur (duurt tot 17.00 uur)
Deelname en entree: gratis
Jury: Wiggle, Skaffa en Sranang Blaine