Agenda

26 oktober

Powerday Koning Willem 1 College (besloten)

27 oktober

Tribute Night : Pearl Jam + Foo Fighters + Volbeat

Drie unieke tributebands nemen je deze avond mee op een rocktrip van de grunge van Pearl Jam via de heavy metal en rockabilly van Volbeat naar de onvervalste Amerikaanse rauwe rock van de Foo Fighters.

Jeremy De oorsprong van de tributeband Jeremy is eigenlijk terug te herleiden naar het legendarische optreden van Pearl Jam op Pinkpop in 1992. Die energie, die performance en dat gevoel is de grote inspiratiebron voor de Pearl Jam tributeband Jeremy. Sinds de zomer van 2015 bestormen 5 ervaren muzikanten de Podia van Nederland, Belgie en Duitsland om bezoekers dezelfde feel te geven als Pearl Jam op Pinkpop. Een energieke live-performance is met Jeremy gegarandeerd, een absolute must-see voor iedereen die de jaren 90 als muziekliefhebber heeft beleefd.

For Evigt In 2011 werd de Volbeat Tribute opgericht en zorgt sindsdien met de snoeiharde riffs, een swingende beat en herkenbare meezingers voor een authentieke Volbeat-show. De band speelt al jaren in Nederland, Belgie en Duitsland en pakt het sinds 2015 groter aan met een nieuwe stage-act en een uitgebreid repertoire om de Volbeat-ervaring nog meer over te brengen bij de fans. In 2017 werd de bandnaam veranderd in For Evigt Volbeat Tribute want als het aan deze mannen ligt wordt de muziek van hun helden met trots en passie, voor altijd door hen gespeeld.

Monkey Wrench De grootste rockband van deze tijd, voortgekomen uit een van de meest invloedrijke bands allertijden; zo is de band Foo Fighters het beste te omschrijven. Iedereen die ooit een concert van ze heeft gezien en/of heeft meegemaakt weet ook dat het een van de meest energieke podiumacts is die je kunt meemaken. Van begin tot de allerlaatste noot gaat het hard - heel hard, en dan gaat het niet alleen over het aantal decibellen dat je voor je kiezen krijgt! Bij Monkey wrench gaat dat niet anders. Monkey wrench speelt Foo Fighters repertoire, en staat voor 120% energie, fun en bovenal compromisloze ROCK en is daarmee een waar eerbetoon aan de helden van...Foo Fighters.

Kortom..een line up waar Pinkpop alleen maar van kan dromen.

Datum: vrijdag 27 oktober 2017
Locatie: De Tavenu, Taxandriaweg 13, Waalwijk
Zaal open: 21.00 uur
Entree: 10 euro

3 november

Swingen bij de Rabo

Meer info volgt (via onze Facebookpagina en op de site van de Rabobank)

11 november

11de van de 11de met de Polonaise Rave

DE start van de carnaval..de 11de van de 11de!!! Wij hebben genoten van onder andere OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) tijdens Swingen bij de 80 op 9 september jl. op het Raadhuisplein en de Markt in het centrum van Waalwijk! En dat feestje willen we gerust nog eens over doen! En hoe gaaf is dan de combinatie met DE start van de carnaval..de 11de van de 11de. Het wordt een hippere variant van de old school Polonaise #PolonaiseRave met optredens van DJ Galaga, OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood), Brosiaz, Sjieke Bazen en Harde Rammers!

Tuurlijk wil jij daar ook bij zijn! Dus graag tot dan!

Datum: zaterdag 11 november 2017
Locatie: De Tavenu, Taxandriaweg 13, Waalwijk
Zaal open: 21.00 uur
Entree: 10 euro

Koop je tickets online via de volgende link: qtickets.nl

17 november

Moller bovenbouw schoolfeest (besloten)

25 november

L.A. Vation U2

In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep The Worlds Greatest U2 Tribute wordt genoemd. Afkomstig uit Los Angeles, Californie, DE entertainment hoofdstad van de wereld ontleent L.A. Vation zijn naam aan het lied Elevation, de derde single van U2s album 'All That You Can Leave Behind. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als LA.vation. L.A.Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt. Ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de vier uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als New Year's Day, With Or Without You, Beautiful Day, One, Vertigo en ga zo maar door! Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee de ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert en trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep.

Deze avond wil je meegemaakt hebben!

Datum: zaterdag 25 november 2017
Locatie: De Tavenu, Taxandriaweg 13, Waalwijk
Zaal open: 21.00 uur
Entree: vvk: 15 euro zaal: 20 euro


Koop je tickets online via de volgende link: qtickets.nl